top of page

Cégünkről

A Tartozékbolt.hu neve 10 éve garanciát jelent partnereinknek, akikkel közösen, egyéni szerződések alapján igazodunk igényeikhez.

Szolgáltatásaink a közös sikerek elérését támogatják. Legyen szó akár garanciális, akár garanciaidőn túli teljes körű ügyintézésről, mellyel rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg az Ön cégének.

Nincs bosszantó várakozási idő az ügyfélszolgálatokon, nem kell felesleges köröket megtenni a szervizek között, céges partnereinknek saját futárszolgálatot biztosítunk a hibás készülékek szállításához, és a megjavított telefonok kézbesítéséhez.

Nálunk nincs hűségidő és függőség a szolgáltatótól, bármilyen telefont, tartozékot, navigációt az igényekhez igazodva, naprakész szaktanácsadással együtt biztosítunk. Beszerzünk bármit, ami kell.

A készülékek állapotának megóvásáért mindent megteszünk. Ha kell, egy szinte láthatatlan tokkal biztosítjuk az elegáns megjelenést, de gondolunk a harcedzettebb felhasználókra is, akiknél a maximális biztonságot célozzuk meg strapabíró erős tokkal és fóliával. Az autós töltő és tartó szett sem jelenthet gondot, garanciát vállalunk a minőségre!

Gyorsan és precízen javítunk. Frissítjük és telepítjük a navigációkat, hogy segíthessünk a naprakész tájékozódásban.

Megjavítjuk a mikroszkóp alatt látható hibákat is, forrasztunk, és szerelünk, hogy precíz munkával újra egy hibátlan készüléket adhasson át futárunk.

Beszerezzük a legújabb technikai újdonságokat, a régi elavult készülékekkel sem nem kell vesződni, felvásároljuk, beszámítjuk a használt eszközöket.

Referenciaként évek óta Partnereink közt tudhatjuk többek között a Hartmann Hungary Kft.-t , iP3 Hungary Kft.-t, és a Győri Szakképzési Centrumot.

  • Facebook - Grey Circle

TARTOZÉKBOLT.HU

Elite Corporation Kft.

9022 Győr, Batthyány tér 15.

Adószám: 23935855-2-08

Bankszámla szám: 11737007-20751966

Nyitva tartás:

H-Cs.: 9 - 17 h

Péntek: 9 - 16 h

Szombat: 9 - 12h

bottom of page