top of page

"A telefonokhoz mindenki ért és szívesen foglalkozik vele, mégis, mi azt gondoljuk, az Ön mobil ügyeinek is javára válik, ha szakértők segítségével kezelik őket. A mobil flotta kezelés a telefon, és a finanszírozás kiválasztásától a mindennapi problémák és a garanciális vagy épp nem garanciális javítások szakszerű és költséghatékony elvégzésén át a teljes munkaidőben ezzel foglalkozó, tapasztalt szakemberek gondoskodását jelenti."

Miért jó bérelni?

  • NEM KELL TŐKÉJÉT LEKÖTNIE

Tartós bérlet szolgáltatásunk igénybevétele esetén Önnek nem kell a vállalkozása forrásait tárgyi eszközökben tartani, illetve arra fordítani, így azok a legnagyobb hatékonyságú területre – saját szakterületre – átcsoportosíthatók.

 

  • KÖLTSÉGHATÉKONY

 

A teljes bérleti díj költségként elszámolható, illetve a bérleti díj ÁFA-ja visszaigényelhető.

 

  • TERVEZHETŐ KIADÁSOK

 

Mobil flotta kezelés szolgáltatásunk segítségével a telefonok üzemeltetésével kapcsolatos költségek előre kalkulálhatók, a ráfordítások egyenletesen oszlanak el.

 

  • EGYSZERŰ ÜGYINTÉZÉS

 

Dedikált kapcsolattartónk segítségével a mobilpark üzemeltetésével kapcsolatos feladatok alól tehermentesítjük cégét, ezáltal munkaerő szabadul fel.

 

  • ÉVENTE MEGÚJULÓ, MODERN MOBILTELEFONOK

 

Évente lecserélheti teljes mobiltelefon flottáját, így megelőzhetőek az egy év után jelentkező problémák! Pl.: Szoftver, Akku, stb.

 

  • FOLYAMATOS MOBILITÁS

 

Korlátlan ideig díjmentes cseretelefont biztosítunk mobiltelefonja meghibásodása esetén.

 

  • SZAKMAI TANÁCSADÁS

 

Bérlet előtt választható szolgáltatás, amely az optimális mobiltelefon üzemeltetési megoldások kialakítására irányul, Mobil-policy kialakítása.

Márkafüggetlen mobil flottakezelőként bármilyen telefonra tudunk ajánlatot adni akár 1 készülékből álló flotta esetén is! Munkatársaink minden esetben részletes konzultáció után, Ön és vállalkozása pontos igényeihez igazodva adnak árajánlatot.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk segít Önnek!

Visszahívjuk!

Thanks! Message sent.

bottom of page